Hvis du er ute etter mer informasjon enn det du finner her på nettsiden, så er det bare å ta kontakt med oss. Det kan du gjøre via telefon eller mail. Vi tar også i mot vanlig post selvfølgelig, det er vi også kjent med her i FNVLF.

Vi leser all post, og vi svarer alle henvendelser så fort vi kan. FN-veteranenes landsforbund driver på dugnad, og vi setter pris på alle bidrag som vi kan få. Våre medlemmer og bedrifter har også gitt så det monner gjennom årene, og vi vil stadig jobbe for å bli bedre og for å dekke et større område i Norge.

Veteranene holder til overalt i landet, og vi vil gjerne nå ut til alle sammen med vårt tilbud. Vi gaver og donasjoner vil det være enklere for oss.

Du kan komme i kontakt med oss på mail post@ FNVLF.no.
Der vil du kunne sende alle slags forespørsler. Om du er ute etter å tegne et medlemskap eller andre spørsmål. Vi har også en åpningstid mellom 10-17 i ukedagene, og i helgene har vi stengt.

Vika i Oslo

Vi holder til i Vika i Oslo hvis du har lyst til å komme innom. Adressen vår vil du finne her på nettsiden. Hvis du har en kort henvendels å sende oss, så kan du bruke kontaktskjemaet du finner under «kontakt». Der vil vi få inn løpende henvendelser, og vi vil alltid bekrefte at vi har mottatt din melding.
Les mer om FNVLF og vårt arbeid her på siden, og du kan vurdere et medlemskap hvis du er gammel FN-soldat og har lyst til ta del i foreningen. Ta kontakt i dag for en prat om FN eller om andre ting. Ikke glem å ta turen innom webshoppen her på siden.